Grapje Van Dijk leidt tot lachsalvo in tv-studio

Reacties
Grapje Van Dijk leidt tot lachsalvo in tv-studio
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Virgil van Dijk heeft voorafgaand aan een interview een schimpscheutje uitgedeeld aan Thierry Henry. Dat leidde vervolgens weer tot een vermakelijk tafereel in de studio van CBS.

De Amerikaanse zender had immers drie bekende analytici opgetrommeld om het Champions League-duel met Villarreal onder een deskundige loep te leggen. Bij aanvang van zijn interview na de met 2-3 gewonnen halve finale, waardoor Liverpool de eindstrijd haalde, vroeg de Oranje-international even naar die bezetting. De interviewer van dienst somde vervolgens de namen van Jamie Carragher, Thierry Henry en Micah Richards op.

'Titi, the legend', zo reageerde Van Dijk toen hij de naam van het Arsenal-boegbeeld hoorde. Daar volgde al snel een aanvulling op. 'Ik heb hem een appje gestuurd, maar hij heeft nooit gereageerd.'

In de studio moest Henry zich in bochten wringen om met een excuus te komen. 'Ik ben zijn nummer kwijt', aldus de watervlugge aanvaller van weleer. Een en ander tot vermaak van Liverpool-icoon Carragher, die plagerig van een patroon van gebrek aan respect sprak. Henry had het immers ook aangedurfd zonder stropdas aan te schuiven.

Henry liet zich evenwel niet uit het veld slaan en kwam al snel met een tegenaanval. Carragher zou gewoon jaloers zijn dat hij en niet Carragher geappt was, waarop de stoere verdediger van vroeger zich lachend afvroeg of Van Dijk hem niet had bedoeld met de toevoeging 'the legend'.

De laatste opmerking van Carragher leidde tot de meest aanstekelijke lach. 'Ik wist in ieder geval wel zeker dat hij jou niet bedoelde', zo richtte hij zich tot Richards. De voormalige verdediger van Manchester City en Aston Villa was niet bepaald ontdaan en bracht zijn aanstekelijke lach ten gehore, waarna snel werd overgegaan tot de orde van de dag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.