Granqvist kaalgeschoren: 'Guidetti zei al dat ik nu zijn broer ben'

Reacties

Uitzinnig was Andreas Granqvist na de plaatsing van Zweden voor het WK. De voormalige verdediger van FC Groningen kon zijn vrouw opbellen dat de zomervakantie verplaatst moest worden, maar had ook een andere verrassing in petto.

Granqvist kaalgeschoren: 'Guidetti zei al dat ik nu zijn broer ben'

Granqvist (op de bovenste foto nog met haar) keert immers huiswaarts als een andere man. En dan niet zozeer alleen vanwege het feit dat hij komende zomer in Rusland, waar hij voor FK Krasnodar uitkomt, na drie EK's voor het eerst acte de présence zal geven op een WK. Het uiterlijk van de robuuste verdediger veranderde ook enigszins, aangezien hij zijn belofte moest inlossen. Inmiddels is dat gebeurd en daardoor stond Granqvist kaal de pers te woord.

'We zullen zien wat vrouwlief zegt, als ik thuiskom', grapte Granqvist, die tussen 2008 en 2011 in het hoge noorden speelde. 'Je moet dit soort dingen ook nooit beloven in een spelersgroep. Maar goed, ik moest eraan geloven. John Guidetti zei inderdaad al dat ik nu zijn broer ben. Overigens houd ik mijn baard, anders lijk ik wel vijftien', aldus de 32-jarige verdediger.

De 68-voudig international had het duel met Italië vol vuur beleefd. 'Het was oorlog op het veld, net als in Stockholm. Maar onze grote droom is uitgekomen. We gaan naar het WK. Dit is fantastisch. Om hier met 0-0 gelijk te spelen tegen een van de beste teams ter wereld. We zijn enorm trots.'

@granqvistandreas rakar av håret mitt i firandet av bragden! 💙💛 #granen

Een bericht gedeeld door Sveriges Landslag (@sverige.landslaget) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.