Gouden Prullenbak voor Kalinic, bijzondere actie Jordanië

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Gouden Prullenbak voor Kalinic, bijzondere actie Jordanië

Nikola Kalinic heeft de Bidone d'Oro (de Gouden Prullenbak) in de wacht gesleept, de dubieuze prijs voor de slechtste aankoop of huurling van een Serie A-club. De gewezen aanvaller van AC Milan 'troefde' met zijn 'prestaties' in het seizoen 2017/18 onder anderen Patrik Schick en André Silva af. Niet voor niets zijn de Rossoneri niet voor langere tijd in zee gegaan met Kalinic, die thans voor Atlético Madrid uitkomt. Vorig seizoen maakte de Kroaat, die in opspraak kwam tijdens het WK, slechts zes competitiegoals voor AC Milan.

• Een bijzondere vrijetrappenvariant van Jordanië tijdens het duel met Syrië op het Azië Cup-toernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Nigel Clough reageerde woensdagavond opvallend monter op de 9-0 nederlaag van zijn Burton Albion tegen Manchester City in de halve finale van het League Cup-toernooi. 'Eigenlijk hadden we zelfs nog meer tegengoals verwacht', meldde de manager in gesprek met Engelse media. 'We deden niet zo heel veel verkeerd. Wellicht hadden we twee of drie doelpunten kunnen vermijden, maar we hebben het niet heel slecht gedaan.'

Op de voetballadder in Engeland zitten 51 plaatsen verschil tussen titelkandidaat Manchester City en League One-club Burton Albion.

• Wie de wedstrijd heeft gezien, zal hem nooit vergeten: de Champions League-finale van 1999. Volgens The Sun werkt Manchester United nu aan een replay van de historische clash tegen Bayern München. Sir Alex Ferguson, die na zijn hersenbloeding aan de beterende hand is, zou al zijn benaderd om als trainer te fungeren. Het is de bedoeling dat de wedstrijd op 26 mei wordt gespeeld, precies twintig jaar na de legendarische, in blessuretijd tot stand gekomen, zege van Manchester United.

'Of ik me zorgen maak over de opkomst? Ach, Real Madrid heeft honderden miljoenen fans. Ze kunnen alleen niet allemaal hier zijn.'
• Slechts iets meer dan 44.000 toeschouwers telde Estadio Santiago Bernabéu woensdag voor het duel in het Copa del Rey-toernooi tussen Real Madrid en Leganés. De vele lege plekken zorgen niet voor onrust bij trainer Santiago Solari, zo vertelde hij na afloop op de persconferentie.

Sergio Ramos bereikte een mooie mijlpaal tegen Leganés. De captain vierde zijn honderdste doelpunt in zijn loopbaan, voor clubs en land. Niet slecht voor een verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kenneth Vermeer viert deze donderdag zijn 33ste verjaardag! De Feyenoord-doelman keepte vijf keer voor Oranje en hield in al die vijf duels de nul, een unicum.

• En we feliciteren ook Robert Maaskant. De trainer die furore maakte bij onder meer RBC Roosendaal en NAC Breda ziet Abraham. Thans is Maaskant technisch directeur bij Almere City FC.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.