Götze: 'Ik doe er alles aan om er op Wembley bij te zijn'

Mario Götze is hard op weg om tijdig fit te geraken voor de Champions League-finale van volgende week zaterdag tegen zijn toekomstige werkgever Bayern München. De twintigjarige aanvallende middenvelder revalideert van een spierblessure en hervat maandag de groepstraining.

Götze: 'Ik doe er alles aan om er op Wembley bij te zijn'

Götze viel in de return van de halve finales van het miljoenenbal op 30 april tegen Real Madrid geblesseerd uit, maar is inmiddels vrijwel volledig hersteld. 'Het gaat goed met me, ik voel me al stukken beter. Ik doe er alles om weer fit te worden voor de finale op Wembley', aldus Götze tegenover Bild.

Zoals trainer Jürgen Klopp eerder al aangaf is de motivatie bij Götze groot om zijn laatste wedstrijd voor Dortmund winnend af te sluiten. 'Een zege in mijn laatste duel voor BVB is mijn allergrootste doel. Ik wil er in Londen heel graag bij zijn om alles voor Borussia te geven, zodat we op het eind die Cup op kunnen halen.'

De finale tegen Bayern zal hoe dan ook een saillant duel worden. Der Rekordmeister lichtte eerder dit seizoen de afkoopsom van 37 miljoen euro in het contract van Götze, die vervolgens de hoon van de Dortmund-aanhang over zich kreeg. Een overwinning op Bayern zou ook wat dat betreft een gepast afscheid zijn voor het veelbesproken talent.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen