Gorter krijgt duidelijkheid en is 'terug' bij ADO

Reacties

Donny Gorter speelt ook komend seizoen voor ADO Den Haag. De 29-jarige middenvelder speelde het afgelopen half jaar al voor de Haagse club en had een aflopende verbintenis. Dinsdag zette hij zijn handtekening onder een nieuw, driejarig contract.

Gorter krijgt duidelijkheid en is 'terug' bij ADO

'Ik heb al vaker gezegd dat deze club op mijn wensenlijst stond', vertelt Gorter op de clubsite. 'En niet alleen omdat mijn vader geboren en getogen is in Den Haag. Dat gevoel bij ADO Den Haag is nog steeds geweldig en dus blijf ik hier graag. Ik ben blij dat het uiteindelijk toch is rondgekomen. En nu snel aan de slag. Ik hoop van grote betekenis voor de club te kunnen zijn de komende seizoenen.'

ADO-trainer Fons Groenendijk kan wel wat versterking gebruiken. Hij werkte vorige week de eerste training af met een selectie van zestien spelers. Afgelopen maandag kreeg de trainer Lex Immers er al bij op het middenveld. Vanwege de onduidelijkheid over de budgetten van aankomend seizoen, kon technisch manager Jeffrey van As lange tijd geen concrete aanbieding doen aan Gorter en andere spelers. ADO voert ook nog gesprekken met Wilfried Kanon.

Bekijk hier het transferoverzicht van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.