ADO Den Haag voltooit terugkeer Immers

Reacties

ADO Den Haag heeft met Lex Immers een verloren zoon in de armen gesloten. De 31-jarige middenvelder was transfervrij en tekent maandag voor twee jaar in de Hofstad.

ADO Den Haag voltooit terugkeer Immers

Immers vertrok aan het einde van het voorbije seizoen bij Club Brugge. Sindsdien informeerden behoorlijk wat Eredivisie-clubs naar de dertiger, maar de keuze is dus gevallen op ADO. Daar groeide Immers op en brak hij door. De dynamische middenvelder speelde in zijn eerste periode bij ADO liefst 161 officiële wedstrijden, waarna hij in 2012 naar Feyenoord vertrok.

Na zijn periode in Rotterdam koos Immers voor een avontuur bij Cardiff City, dat hem afgelopen winter uiteindelijk naar Club Brugge liet gaan. Bij de Belgische topclub moest hij het voornamelijk met een reserverol doen.

ADO maakte de transfer van Immers officieel kort na het vertrek van Mike Havenaar naar Vissel Kobe. Voor de club uit Den Haag is de middenvelder de tweede aanwinst van deze zomer. Nick Kuipers verruilde MVV Maastricht al transfervrij voor de nummer elf van het voorbije seizoen in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.