Immers vertrekt bij Club Brugge en maakt weg vrij voor ADO

Reacties

Lex Immers en Club Brugge gaan per direct uit elkaar. De 31-jarige middenvelder wil om familiale redenen weer in Nederland voetballen, waarbij een terugkeer bij ADO Den Haag het meest voor de hand ligt.

Immers vertrekt bij Club Brugge en maakt weg vrij voor ADO

Immers had nog een contract tot medio 2018 bij Club Brugge. De Hagenaar kwam in januari dit jaar transfervrij over van Cardiff City. Gedurende zijn half jaar in Brugge speelde Immers zestien competitiewedstrijden, waarin hij een keer scoorde.

'Ik heb absoluut geen spijt van mijn avontuur bij Club Brugge', zegt Immers dinsdag op de clubsite. 'Ik voelde me vanaf moment één thuis bij deze warme club. Omwille van familiale redenen kies ik er nu voor om dichter bij huis aan de slag te gaan. De komende weken zal ik mijn opties bekijken en een keuze maken.'

Immers begon zijn loopbaan in 2007 bij ADO Den Haag, waar hij vijf jaar speelde en in 2012 een transfer naar Feyenoord afdwong. Na een periode van vier jaar in Rotterdam vertrok Immers in januari 2016 naar Cardiff City, dat hem in eerste instantie huurde en later definitief vastlegde.

Nadat Cardiff het contract van Immers in januari dit jaar ontbond, vertrok hij naar Brugge. Met de Belgische formatie, waar onder anderen Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn onder contract staan, greep Immers dit seizoen naast de landstitel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.