Goednieuwsshow FC Utrecht: ook Klaiber verlengt contract

Reacties

Het regent goed nieuws bij FC Utrecht. Eerder werden Gyrano Kerk en Willem Janssen langer aan de club gebonden en nu is het ook Sean Klaiber die zijn krabbel heeft gezet onder een nieuwe verbintenis. De verdediger ligt nu tot medio 2022 vast. 

Goednieuwsshow FC Utrecht: ook Klaiber verlengt contract

Vlak voordat hij zijn honderdste wedstrijd voor FC Utrecht kan spelen (zondag om 14.30 uur tegen VVV-Venlo), heeft Klaiber zich verzekerd van een langer verblijf in Stadion Galgenwaard. De verdediger heeft zijn contract open laten breken en verlengd tot de zomer van 2022. In de aankomende drie seizoenen kan de 25-jarige Klaiber zijn totaal van 99 Eredivisie-wedstrijden dus verder opschroeven.

Klaiber speelt al sinds 2007 bij FC Utrecht. Na zijn verhuurperiode bij FC Dordrecht in 2015 groeide de vleugelverdediger uit tot een vaste waarde in de Domstad. Inclusief de 99 Eredivisie-wedstrijden kwam hij al tot 125 officiële duels in het Utrechtse roodwit.

'We zijn er ontzettend blij mee dat we in navolging van Kerk en captain Janssen ook Sean langer aan ons hebben verbonden', zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van FC Utrecht. 'Sean is een jongen van de club, van de regio. Hij heeft zich ontwikkeld tot een echte sleutelspeler. Het is een speler met veel kwaliteiten en we zijn ervan overtuigd dat er nog meer rek in zit. Sean koestert zijn verleden bij FC Utrecht en kijkt vol enthousiasme en vertrouwen uit naar de toekomst, samen met de club.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dalmau
Maar niet alleen qua contracten is er goed nieuws bij de ploeg van coach John van den Brom. In aanloop naar het thuisduel met VVV-Venlo van aanstaande zondag sluit ook Adrián Dalmau aan bij de selectie. 'Hij heeft zijn eerste wedstrijd gespeeld en we kunnen hem opnemen in de selectie', zei Van den Brom. De Spaanse spits kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo, maar miste de gehele voorbereiding wegens een blessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.