Goed nieuws over broertje Götze na schrikmoment

Reacties

Felix Götze kan na een nacht ter observatie het ziekenhuis weer verlaten. Het broertje van PSV'er Mario Götze heeft alleen een hersenschudding opgelopen.

Goed nieuws over broertje Götze na schrikmoment
© Pro Shots

De schrik sloeg 1. FC Kaiserlautern maandag om het hart nadat Felix Götze in de Derde Bundesliga-wedstrijd tegen MSV Duisburg na een kopduel bewegingsloos op de grond bleef liggen. Met een gestabiliseerde nek werd de 23-jarige middenvelder van het veld gedragen en naar een ziekenhuis gebracht.

De schade bleef beperkt tot een hersenschudding. Na een nacht ter observatie kan Götze het ziekenhuis verlaten om thuis verder te herstellen. 'De blessure was voor iedereen in eerste instantie een schok. We zijn daarom heel blij dat het weer beter gaat met Felix', zei directeur Thomas Hengen.

De schrik bij 1. FC Kaiserslautern was mede ingegeven door het verleden. In augustus kwam Felix Götze al hard in botsing met teamgenoot Marvin Senger. Götze werd toen op zijn slaap geraakt en zakte vervolgens naar de grond. De middenvelder werd ook toen naar het ziekenhuis gebracht en belandde zelfs op de intensive care. Götze liep bij deze botsing een scheurtje in zijn schedel op. Onderzoek na het nieuwe schrikmoment heeft uitgewezen dat er geen sprake is van nieuwe schade aan de schedel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.