Go Ahead-spits Lidberg wekt buitenlandse interesse

Reacties

Isac Lidberg heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Go Ahead Eagles gespeeld. Clubs uit Engeland, Frankrijk én Duitsland hopen op de handtekening van de 24-jarige Zweed. Go Ahead heeft met de komst van Victor Edvardsen al ingespeeld op een mogelijk vertrek.

Go Ahead-spits Lidberg wekt buitenlandse interesse
© Pro Shots

Lidberg was afgelopen seizoen goed voor zeven doelpunten en vijf assists. Een bonkige spits die opvalt door zijn arbeidsethos. Dat is over de landsgrenzen nu ook opgevallen. Onder meer Blackburn Rovers, Birmingham City, Plymouth, Auxerre, Leuven én St. Pauli overwegen de targetman uit Deventer aan te trekken. Geïnteresseerde clubs zullen overigens wel de portemonnee moeten trekken: Lidberg heeft in Deventer nog een doorlopend contract.

Go Ahead heeft al voorgesorteerd op een mogelijk vertrek met de komst van Victor Edvardsen. De 27-jarige spits komt over van Djurgardens. Een enkelvoudig Zweeds international die via Overijssel de stap naar de Europese top wil maken.

Verder hoopt de club van trainer René Hake de selectie zoveel mogelijk in tact te kunnen houden. De naam van Willum Willumsson valt geregeld in de vaderlandse (sub)top maar vooralsnog speelt de IJslander zijn wedstrijden aan de Vetkampstraat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.