Go Ahead schiet met scherp tijdens voorbereiding

Van alle clubs uit de Jupiler League die zich op de nieuwe voetbaljaargang voorbereiden toont Go Ahead Eagles momenteel de meeste trefzekerheid. De club uit Deventer maakte in vijf oefenwedstrijden al 36 doelpunten.

Go Ahead schiet met scherp tijdens voorbereiding

Frank van der Zwan nam tot dusverre bijna eenderde van de productie van de Eagles voor zijn rekening. De 21-jarige aanvaller scoorde tijdens de voorbereiding al tien keer. Van der Zwan wordt op enige afstand gevolgd door de spitsen Marnix Kolder (BV Veendam) en Sjoerd Ars (RBC Roosendaal), die elk al zeven keer scoorden.

Na de Eagles zijn RBC Roosendaal (33 goals), BV Veendam (29), Fortuna Sittard (29) en SC Cambuur (26) tot nu toe de productiefste ploegen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Jupiler League. De eerste speelronde in de Eerste Divisie van het Nederlandse voetbal staat gepland voor vrijdag 13 augustus.

Voetbal International houdt tijdens de aanloop naar het seizoen 2010/11 alle oefenuitslagen en doelpuntenmakers overzichtelijk bij in het Dossier De Voorbereiding. Klik op onderstaande afbeeldingen voor de oefencampagnes van alle Nederlandse profclubs. <br /><br />

Bekijk hier al onze video's