Glunderende Grealish leeft zijn droom en deelt sms'je van zijn moeder

Reacties

De mooiste glimlach van het hele Bernabéu stond dinsdagavond op het gezicht van Jack Grealish. De Engelsman had tijdens Real Madrid – Manchester City genoten van het stadion, de ambiance en het felle gevecht met Dani Carvajal. Ook maakte hij ons nog deelgenoot van een berichtje dat zijn moeder hem stuurde.

Glunderende Grealish leeft zijn droom en deelt sms'je van zijn moeder
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
1 - 1
Manchester City
Manchester City

'Ik vond het geweldig. Je kan wat zenuwen voelen, maar hier ga je voor voetballen, hier droom je van. Van een stadion als dit, van een wedstrijd als deze', glunderde Grealish op BT Sports. De logische vraag: was de wrede uitschakeling tegen dezelfde ploeg vorig jaar nog iets dat doorwerkte in de hoofden van hem en zijn ploegmaats?

'We hebben dit jaar een nieuw team, we hebben zoveel geleerd. We hebben de perfecte mix van ervaring en jongelingen van wereldklasse. Ik heb me nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld bij het betreden van het veld als met deze spelers om me heen', ontkrachtte Grealish dat idee. Daarna kwam het gesprek op de felle duels met Real-rechtsachter Dani Carvajal. Die hebben hun sporen nagelaten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik kan niet meer tellen hoeveel mensen me vooraf hebben verteld dat ik niet wist wat me zou overkomen. Het was een mooi gevecht, ik heb ervan genoten. Ik ben moe. Ik heb nog nooit kramp gehad, maar nu wel, in beide kuiten', aldus Grealish, die net als zijn Spaanse collega's vol lof was voor Kevin De Bruyne, de man van de gelijkmaker.

'We hebben allemaal de wedstrijden gezien waarin ze er een paar om de oren kregen, maar vanavond hebben ze erg goed verdedigd. Ik dacht al dat we alleen zouden kunnen scoren vanuit een schot vanuit de tweede lijn. Toen die bal voor Kevin viel was het niet te geloven, dat zien we hem elke dag doen op de training. Je zou niemand anders kiezen om die bal te trappen.'

Grealish wilde tot slot nog een boodschap van zijn moeder met de wereld delen. 'Ik heb er enorm van genoten. Ik kreeg voor de wedstrijd een sms'je van mijn moeder waarin stond dat dit de avonden zijn waar ik als jongetje van droomde. De hele wereld keek ernaar. Soms knijp je jezelf wel. Ik had geen spoortje van zenuwen, maar je vraagt je wel af: 'this is the life, innit?'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.