Giménez krijgt steun van Slot: 'Onze fans zijn dat niet vergeten'

Reacties

Feyenoord-spits Santiago Giménez beleeft niet de beste fase uit zijn carrière, trainer Arne Slot heeft er vertrouwen in dat de vorm er weer gaat komen bij de Mexicaan.

Giménez krijgt steun van Slot: 'Onze fans zijn dat niet vergeten'
© Feyenoord ONE
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
AZ
AZ

Slot sprak dinsdag met de pers richting de bekerwedstrijd tegen AZ, de topschutter kwam in de competitiewedstrijd tegen de Alkmaarders niet in het spel voor. Tekenend was dat Giménez tien minuten voor tijd naar de kant werd gehaald. 'Hij was net als het hele elftal matig aan de bal', concludeerde Slot op het persmoment in Rotterdam-Zuid.

'De wedstrijden ervoor heeft hij kansen gehad en niet gescoord, nu kreeg hij helemaal geen kansen', schetst de Feyenoord-coach. Bang voor boegeroep is Slot niet. 'Santi heeft ons veel gegeven en wij hebben hem veel gegeven. Hij heeft meegeholpen aan het behalen van het kampioenschap. Onze fans zijn dat niet vergeten, ze zingen hem altijd toe. Ook als hij een kans mist of het moeilijk heeft.'

Slot sprak op het persmoment ook over keeper Justin Bijlow

Slot weet dus dat de Mexicaan houvast heeft in De Kuip. 'Hij kan op onze volledige steun rekenen, maar het wordt voor hem zaak, net als voor de anderen, om beter te gaan spelen. Daar heb je het met hem over en dan kom je tot simpele conclusies. Hij zal moeten blijven leveren. Ik heb er vertrouwen in dat hij dat voor elkaar gaat krijgen. Het is waar dat hij met Ueda een concurrent heeft, maar dat heeft iedere speler in deze selectie.'

Feyenoord won het competitieduel in Alkmaar door een vroeg doelpunt van Mats Wieffer, woensdagavond staat een plek in de halve finale van de TOTO KNVB-beker op het spel. In de vorige bekerrondes rekenden de Rotterdammers af met FC Utrecht en PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.