Giménez evenaart Eredivisie-record met vroege treffer tegen Excelsior

Reacties

Santiago Giménez heeft zondagmiddag een Eredivisie-record geëvenaard. De Mexicaanse spits opende de score voor Feyenoord op bezoek bij Excelsior en was daarmee voor de achtste keer op rij trefzeker in een uitduel in de Eredivisie.

Giménez evenaart Eredivisie-record met vroege treffer tegen Excelsior
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
0 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Voor Feyenoord stond er behoorlijk wat druk op de ontmoeting met de stadgenoot, aangezien een overwinning in Kralingen zou betekenen dat de Rotterdammers volgende week in de eigen Kuip kampioen kunnen worden tegen Go Ahead Eagles. Giménez zorgde met een rake kopbal uit een voorzet van Igor Paixão echter voor een droomstart.

Giménez onderstreepte met zijn doelpunt dat hij de laatste weken in uitstekende vorm verkeert. De 22-jarige spits scoorde voor de zevende keer op rij in de Eredivisie en was in uitwedstrijden zelfs al acht keer op rij trefzeker. Nooit deed een speler dat vaker. Wel gingen Arie de Oude (DWS), John Eriksen (Roda JC) en Afonso Alves (SC Heerenveen) hem voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer S. Giménez
Meer over S. Giménez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.