Giggs legt taken als bondscoach Wales tijdelijk neer na arrestatie

Reacties

Ryan Giggs zal tijdens de interlands in november van Wales niet op de bank zitten als bondscoach. Dat heeft de voetbalbond dinsdag laten weten, nadat er maandag berichten opdoken over de arrestatie van de 46-jarige oud-international. Giggs is op borgtocht inmiddels weer vrijgelaten.

Giggs legt taken als bondscoach Wales tijdelijk neer na arrestatie
© Pro Shots

Verschillende Britse tablods, waaronder The Sun, berichtten maandagavond over de arrestatie van Giggs. Een woordvoerder van de politie in Greater Manchester liet weten dat er zondag melding werd gemaakt van overlast en dat er een 46-jarige man was gearresteerd op verdenking van mishandeling.

Het ging dus om Giggs. Zelf ontkent de 46-jarige oud-international de beschuldigingen dat hij zijn vriendin Kate Greville heeft mishandeld, maar toch laat de voetbalbond van Wales nu weten dat de bondscoach in november niet op de bank zal zitten tegen de Verenigde Staten, Ierland en Finland.

De voetbalbond van Wales onthoudt zich verder van commentaar, zoals het maandagavond ook al deed in een eerder statement. Gerenommeerde media als de BBC, Sky Sports en The Guardian meldden vervolgens al dat een persconferentie van Giggs, die voor dinsdag stond gepland, ook was afgelast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Wales
Meer over Wales
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.