Giakoumakis maakt Celtic-fans na hattrick ook gek met uitspraken

Reacties

Georgios Giakoumakis kan voorlopig niet meer stuk bij de fans van Celtic. Na een door blessureleed mislukte start van zijn carrière in Schotland beleefde de ex-spits van VVV-Venlo zondag zijn hoogtepunt door Celtic hoogstpersoonlijk langs Dundee FC te helpen met drie goals. Het zelfvertrouwen van Giakoumakis nam meteen toe, bleek ook in het afsluitende interview.

Giakoumakis maakt Celtic-fans na hattrick ook gek met uitspraken
© Imago
Celtic
Celtic
3 - 2
Dundee
Dundee

Celtic ging zondagmiddag de wedstrijd in met het besef dat concurrent en aartsrivaal Rangers FC punten had gemorst tegen Dundee United. Celtic profiteerde via Giakoumakis dus optimaal. 'Natuurlijk wisten we van het resultaat van Rangers. Dat gaf ons motivatie, maar we voelden ook druk. Je wilt profiteren van dat slechte resultaat', sprak Giakoumakis na de wedstrijd in Schotse media.

In totaal staat Giakoumakis op vijf doelpunten in de Schotse competitie, de spits gaat ervanuit dat zijn goals Celtic aan de titel helpen. 'Ik denk dat we kampioen worden', belooft de spits de fans van Celtic. 'Dat is iets wat wij willen, voor de club en de supporters. We hebben een heel sterke selectie, de beste in de competitie.'

Premiership

Stand Premiership 2021/2022

Schotland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Celtic
33
26
4
3
78-19
+59
82
2
Glasgow Rangers
33
23
7
3
67-27
+40
76
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

Celtic en Giakoumakis kunnen even nagenieten van de overwinning, maar donderdag wacht weer een belangrijke wedstrijd. De Schotten hebben wat goed te maken in Europa, afgelopen donderdag werd onverwacht met 1-3 verloren van FK Bodø/Glimt in de tussenronde van de Conference League. Donderdag speelt Celtic in Noorwegen voor een plek in de achtste finale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.