Gezien in Amerika: theatraal doorrollen in de geest van Neymar

Reacties
Gezien in Amerika: theatraal doorrollen in de geest van Neymar
© Twitter Última Divisão
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sacramento Republic FC verraste LA Galaxy woensdag in de strijd om US Open Cup. Douglas Martínez zorgde met zijn theater voor meer stof tot napraten over de stunt van de club uit USL Championship.

Neymar heeft een naam opgebouwd als iemand die graag wat extra doorrolt om te benadrukken dat het in zijn ogen echt een heel zware overtreding is. De Braziliaan staat allerminst alleen met zijn theatrale gedrag.

Deze week maakte Douglas Martínez het ook erg bont. De aanvaller van Sacramento Republic had het bij een 1-2 stand wel heel erg zwaar getuige zijn doorrollen. De blik in zijn ogen nadat de scheidsrechter poolshoogte kwam nemen, vertelde het hele verhaal van dit theaterstukje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.