Gewilde Fischer wacht toekomst geduldig af

Reacties

Aanvoerder Sander Fischer van Excelsior maakt geen haast in het maken van zijn keuze over zijn sportieve toekomst. De clubleiding wil zijn aflopende contract in Kralingen graag verlengen, maar de in Rhoon geboren verdediger (27) wil eerst de afloop van het seizoen afwachten.

Gewilde Fischer wacht toekomst geduldig af

Excelsior bezet op dit moment de zestiende plaats op de ranglijst van de Eredivisie. Die plaats zou na 34 wedstrijden nacompetitievoetbal om lijfsbehoud tot gevolg hebben voor de Rotterdamse club. De verrichtingen van Fischer, ex-speler van NAC, Cambuur, FC Emmen en AGOVV, worden al langer gevolgd door verschillende clubs. Van een transfer kwam het evenwel nog niet. Om na dit seizoen toch 'vrij' te zijn, besloot Fischer zijn verbintenis afgelopen zomer slechts met één seizoen te verlengen in Kralingen.

In de laatste twee Eredivisie-duels speelt Excelsior thuis tegen PEC Zwolle en een uitduel met SC Cambuur. De ploeg van Alfons Groenendijk moet in die wedstrijden punten pakken om Willem II te passeren op de ranglijst en zo de promotie/degradatie play-offs te ontlopen. De Tilburgers ontvangen aanstaande zondag eerst Feyenoord, een week later gaan ze op bezoek bij Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.