Gewilde Álvarez keert tegen NEC weer terug in basis Ajax

Reacties

Ajax-coach Erik ten Hag heeft een basisplaats gereserveerd voor Edson Álvarez in het eerste competitieduel. In het thuisduel met NEC is David Neres een van de bankzitters.

Gewilde Álvarez keert tegen NEC weer terug in basis Ajax
Ajax
Ajax
5 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Álvarez is nog niet zo lang terug in Amsterdam. Hij kende een drukke zomer vanwege interlandverplichtingen met Mexico en startte in het duel van vorige week met PSV op de bank. De middenvelder wordt momenteel ook in verband gebracht met een vertrek bij Ajax. Het Franse Stade Rennes wil flink in de buidel tasten voor hem.

Ten Hag moet tegen NEC wel wat schuiven. Nicolás Tagliafico is geschorst na zijn rode kaart tegen PSV, terwijl een plek in de wedstrijdselectie voor  aanvaller Antony nog te vroeg komt na zijn deelname aan de Olympische Spelen. De Braziliaan hervatte vrijdag al wel de groepstraining. De Ajax-coach kan ook geen beroep doen op de geblesseerde Perr Schuurs en Mohammed Kudus. Afgaande op de vrijgegeven namen start Daley Blind als linksback. 

Ajax hoopt zich in het thuisduel van zaterdagavond te revancheren voor de ruime nederlaag tegen PSV in de Johan Cruijff Schaal. De Eindhovenaren waren vorige week met liefst 0-4 te sterk in Amsterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.