Geweldige opsteker voor Milik bij Napoli in aanloop naar topper

Reacties

Arek Milik is voor het eerst sinds zijn zware kruisbandblessure weer opgenomen in de wedstrijdselectie van Napoli. De ex-Ajacied kan zaterdagavond in de topper tegen AS Roma zijn rentree maken.

Geweldige opsteker voor Milik bij Napoli in aanloop naar topper

Eind september ging het weer helemaal mis voor Milik, die opnieuw een knieblessure opliep. Een seizoen eerder stond hij al maanden aan de kant door een gescheurde kruisband. De verwachting was dat Milik na zijn tweede herstelperiode begin 2018 zou kunnen terugkeren en dat moment is voor de 24-jarige Pool nu gekomen. De spits keerde begin januari al terug op de velden om individueel te gaan trainen.

Voor Napoli is de terugkeer van Milik een welkome opsteker. De ploeg van Maurizio Sarri is met Juventus verwikkeld in een hevig titelgevecht. Momenteel bedraagt de voorsprong van de koploper op Juventus vier punten, maar De Oude Dame heeft een wedstrijd minder gespeeld.

In de Serie A is dit het weekend van de toppers. Lazio ontvangt Juventus (aftrap 18.00 uur) en later op de zaterdag speelt Napoli in eigen huis tegen AS Roma (20.45 uur). Bovendien wacht zondagavond nog de Derby della Madonnina: AC Milan versus Internazionale (20.45 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.