Getafe-trainer: 'Twijfel of Nyom zulke dingen heeft gezegd richting Koeman'

Reacties

Getafe-trainer José Bordalás gaat op zeer korte termijn om tafel met Allan Nyom naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de thuiswedstrijd tegen Barcelona.

Getafe-trainer: 'Twijfel of Nyom zulke dingen heeft gezegd richting Koeman'
© Pro Shots
Getafe
Getafe
1 - 0
Barcelona
Barcelona

De 32-jarige international van Kameroen kwam zaterdagavond in aanvaring met enkele spelers van de Catalanen én met trainer Ronald Koeman. 'Hij zei een paar keer smerige dingen tegen mij die ik niet zal herhalen. Ik heb hem verteld dat hij met zijn speler moet praten omdat dit niet nodig is', vertelde de Nederlander naderhand.

Op de persconferentie kreeg Bordalás vragen over de beschuldiging van Koeman. 'Ik heb nog niet met Nyom gesproken, dat ga ik morgen doen, op een rustige en kalme manier. Dat heb ik Ronald ook al laten weten na afloop. Ik wil niet dat mijn spelers iemand beledigen. Maar ik twijfel wel of Nyom dergelijke dingen heeft gezegd in de richting van Koeman.'

Met zijn overtredingen en soms theatrale gedrag haalde Nyom het bloed onder de nagels van de Barcelona-spelers vandaan. 'Ik ken hem erg goed, hij is heel competitief. Hij gaat helemaal op in wedstrijden, maar ik ken hem ook als een respectvol persoon', meldde Bordalás over de verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Getafe
Meer over Getafe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.