Geschrokken Dallinga geeft shirt weg na flinke afzwaaier

Reacties

Thijs Dallinga heeft afgelopen weekend een jonge fan blij gemaakt. Dat gebeurde nadat hij de supporter van Lorient eerst flink liet schrikken. Een totale mispeer was namelijk de aanleiding.

Geschrokken Dallinga geeft shirt weg na flinke afzwaaier
© Ligue 1
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Lorient
Lorient
0 - 1
Toulouse
Toulouse

Het werd zondag een amusant bezoek aan Lorient. Toulouse won een zwaarbevochten strijd en kroop omhoog op de ranglijst. Dallinga kwam niet tot scoren, maar zag oud-AZ’er Zakaria Aboukhlal ervoor zorgen dat de zege toch tot stand kwam.

Zelf schoot Dallinga niet bepaald met scherp. Althans, niet op de vijandelijke goal. Toen hij opstoomde om het doel eens onder vuur te nemen, raakte hij de bal volledig verkeerd. Ruim over, maar een jonge fan werd het slachtoffer van de uithaal.

Dallinga raakte het kind, dat de trap afliep, vol in het gezicht. Het kind ging onderuit en de wedstrijd ging verder, maar de Nederlander was na afloop zijn mispeer niet vergeten. De kleine supporter van Lorient mocht de catacomben in en Dallinga maakte zijn excuses. En het kleine mannetje ging ondanks de nederlaag van zijn geliefde Lorient alsnog met winst naar huis, want hij kreeg het shirt van de topschutter als goedmaker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.