Gerrard en Davids onder de indruk van Barça: 'Keuze voor Xavi was geniaal'

Reacties

Oud-gedienden van Barcelona en Liverpool kwamen zaterdag bijeen op Anfield voor een speciale benefietwedstrijd. Achteraf stonden meerdere legendes de pers te woord.

Gerrard en Davids onder de indruk van Barça: 'Keuze voor Xavi was geniaal'
© Pro Shots

Ook Steven Gerrard was van de partij. De Liverpool-legende was voor even terug op het heilige gras en werd door Spaanse media achteraf gevraagd naar zijn mening over het huidige Barcelona. 'De keuze voor Xavi is een geniale geweest', oordeelde de Aston Villa-manager.

'Xavi heeft Barça in zijn dna en is daar vele jaren een middenvelder van wereldklasse geweest. Hij kent de speelstijl die alle mensen bij Barcelona willen zien. Na een aantal moeilijke jaren lijkt het erop dat ze terug zijn waar ze horen te zijn', vulde Gerrard aan.

De Engelsman speelde samen met onder anderen Dirk Kuijt en voerde op het middenveld strijd met Edgar Davids, die het tenue van Barcelona weer eens aan had getrokken. De 49-jarige oud-international was ook lovend over het project van Xavi: 'Het gaat fantastisch. Het is mooi om te zien dat Barcelona goed speelt een veel scoort.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.