Geploeter van PSV irriteert Ihattaren: 'Ik kan het niet alleen...'

Reacties

De huidige situatie bij PSV zit Mohamed Ihattaren behoorlijk dwars. Na de nipte, maar kansloze nederlaag bij Ajax stak de zeventienjarige groeibriljant zijn frustratie niet onder stoelen of banken. Denzel Dumfries bekeek het wat zonniger.

Geploeter van PSV irriteert Ihattaren: 'Ik kan het niet alleen...'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
PSV
PSV

De kraker in de Johan Cruijff Arena werd een vrij fletse vertoning, waarin Ajax vooral voor rust heel veel kansen kreeg. Voor PSV gold dat niet, zowel in de eerste als in de tweede helft waren de Eindhovenaren letterlijk kansloos. Dat zag captain Dumfries anders. 'Zij kwamen verdiend op voorsprong, maar in de tweede helft herstelden wij ons goed. We werden vaster aan de bal, en werden dominanter en dominanter. We kregen wat kansen, maar we moesten onszelf meer belonen. We scoren gewoon te weinig, dat is op dit moment hoe het is', zo sprak hij tegenover FOX Sports.

Even later verscheen spelmaker Ihattaren voor de camera. De jongeling baalde uiteraard stevig van de nederlaag. Hij werd geconfronteerd met de opmerking dat het bij PSV heel matig tot slecht was. 'Ja... Dat kon je wel zien, ja. We kunnen het wel, we hebben de spelers er ook voor. Op trainingen gaat het er ook iets anders aan toe dan tijdens de wedstrijden, zeker. Maar tijdens de wedstrijden moet je het doen. En als je het dan niet doet, dan ga je overal punten morsen.'

Ihattaren was tijdens de wedstrijd een paar keer duidelijk geïrriteerd. Hij gaf dan ook ruiterlijk toe dat de huidige situatie hem stoort. 'Ja, natuurlijk. Ik ben gefrustreerd, dat is normaal. Iedereen wil laten zien wat-ie kan, maar dat moet je in de wedstrijden doen', herhaalde hij. 'Ik probeer gewoon mijn ding te doen op het veld, maar ik kan het niet alleen...', zo sloot hij veelzeggend af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.