Gepikeerde Solskjaer pikt kritiek van Van Persie niet

Reacties

Ole Gunnar Solskjaer heeft fel gereageerd op de opmerkingen van Robin van Persie na de recente nederlaag van Manchester United bij Arsenal. Volgens de Nederlander moet de United-manager minder lachen en vaker zijn boosheid tonen.

Gepikeerde Solskjaer pikt kritiek van Van Persie niet
© Pro Shots

Van Persie was analist bij de topper tussen Arsenal en United op nieuwjaarsdag. De voormalige aanvaller van The Red Devils nam geen blad voor de mond en vond het maar niets dat Solskjaer ondanks de 2-0 nederlaag een goed humeur leek te hebben. 'Ik wil hem liever vaker wat gemener zien, gewoon boos. Nu zie ik hem lachen na zo'n wedstrijd. Dit is geen moment om te lachen.'

De opmerkingen van Van Persie werden voorgelegd aan Solskjaer bij diens persconferentie in aanloop naar de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers van zaterdag. De Noor liet duidelijk blijken niet gediend te zijn van de kritiek en reageerde fel en kortaf.

Solskjaer zei het volgende: 'Ik ken Robin niet en Robin kent mij niet. Hij heeft waarschijnlijk ook niet het recht om kritiek te hebben op mijn manier van coachen. Ik ga niet veranderen, dat is zeker. Hij heeft mijn rugnummer 20 gekregen bij United en dat is ook alles wat hij van mij gaat krijgen.' Solskjaer stond vervolgens direct op en beëindigde zijn persconferentie.

Na goede prestaties in december nam de kritiek op de coach weer toe na de nederlaag in Noord-Londen woensdagavond. United krijgt zaterdagavond de kans zich te revancheren, dan wacht het lastige uitduel met Wolverhampton Wanderers. United heeft van de laatste vier duels met Wolves er niet één gewonnen, de laatste overwinning dateert van 18 maart 2012. Dinsdagavond volgt de eerste wedstrijd tegen Manchester City in de halve finale van het League Cup-toernooi.

Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
0 - 0
Manchester United
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.