Gemengde gevoelens voor toverende Tadic

Reacties

Servië heeft zondag tot ongenoegen van Dusan Tadic een zekere zege in de Nations League uit handen gegeven. De Ajacied was opgevallen met een zeer fraaie assist.

Gemengde gevoelens voor toverende Tadic
© Imago
Slovenië
Slovenië
2 - 2
Servië
Servië

Tadic zette na ruim een half uur met een fraaie schijnbeweging de Sloveense defensie op het verkeerde been. Zijn voorzet eindigde op het hoofd van Aleksandar Mitrovic, die daarmee voor de 0-2 zorgde. 'Het kan vanaf beide kanten. Maar als ik aan de linkerkant sta, doe ik het graag op deze manier', zei de Ajacied na afloop.

Zijn actie was een van de hoogtepunten van de 'fenomenale' eerste helft van Servië, zo beoordeelde Tadic de eerste 45 minuten van zijn ploeg in Ljubljana. 'Het publiek heeft genoten van de eerste helft en wij ook.'

Maar na rust ging het mis. Alle goede voornemens ten spijt, de opgebouwde voorsprong werd uit handen gegeven. 'Dat mag niet gebeuren. We moeten maximaal geconcentreerd zijn om dit nog niet nog een keer mee te maken. Het wordt lastig als je doelpunten gaat weggeven. We hadden moeten winnen met een verschil van drie of vier goals.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.