Gelauwerde Navas kiest eieren voor zijn geld, Aréola naar Real Madrid

Reacties

Real Madrid heeft maandag afscheid genomen van Keylor Navas, een van de succesvolste keepers in de clubhistorie. De 32-jarige Costa Ricaan zet zijn loopbaan voort bij Paris Saint-Germain, dat Alphonse Aréola de andere kant op stuurde.

Gelauwerde Navas kiest eieren voor zijn geld, Aréola naar Real Madrid

Real Madrid nam Navas in de zomer van 2014 over van Levante, nadat de doelman met Costa Rica grote indruk had gemaakt tijdens het WK in Brazilië. Navas won onder meer drie keer de Champions League met Real Madrid. In de finales tegen Atlético Madrid (2016), Juventus (2017) en Liverpool (2018) stond de Costa Ricaan onder de lat.

Sinds de komst van Thibaut Courtois naar Real Madrid was Navas niet meer onomstreden in Bernabéu. Dit seizoen wilde de Costa Ricaan vechten voor zijn plek in Bernabéu, maar nu Zinedine Zidane zijn vertrouwen heeft uitgesproken in Courtois kiest Navas eieren voor zijn geld. Aréola volgt hem op als reserverdoelman.

Afgelopen weekeinde al versterkte PSG zich met Sergio Rico, die wordt gehuurd van Sevilla. De 26-jarige Spanjaard zal in de Franse hoofdstad de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Navas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.