PSG geeft met nieuwe doelman extra dimensie aan keepersperikelen

Reacties

Paris Saint-Germain heeft een nieuwe doelman. Hoewel Keylor Navas nadrukkelijk in verband werd gebracht met een overstap naar de Franse hoofdstad pikt PSG een andere doelman op in Spanje. Sergio Rico komt over van Sevilla.

PSG geeft met nieuwe doelman extra dimensie aan keepersperikelen

Rico, die zondag zijn 26ste verjaardag viert, wordt door de Franse landskampioen gehuurd tot de zomer van 2020. PSG heeft bovendien een optie tot koop op de doelman die één interland voor Spanje keepte. Met de presentatie van de Spanjaard geeft PSG een nieuwe dimensie aan de keepersgeruchten. Navas zou mogelijk nog van club gaan ruilen met Alphonse Aréola, die momenteel eerste keuze is in Parijs. 

Zinedine Zidane wakkerde de geruchten rondom een overstap van Navas naar PSG zaterdag nog aan. De coach van Real Madrid deed zeer geheimzinnig over zijn Costa Ricaanse doelman. 'Morgen (zondag, red.) zal hij nog bij ons zijn, maar tot 2 september kan alles gebeuren. Misschien vertrekt hij nog, maar het belangrijkste is dat hij er morgen (tegen Villarreal, red.) nog bij is. Dat is nu belangrijk voor ons, de wedstrijd tegen Villarreal. We zien wel wat er gebeurt.' Wat er met Navas en Aréola gebeurt, zal uiterlijk maandag op de laatste dag van de transfermarkt, duidelijk worden.

Rico doorliep sinds 2006 de jeugdopleiding van Sevilla, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds onder contract stond. Hij stond in 170 duels onder de lat bij Los Rojiblancos. Vorig seizoen keepte hij 29 duels in de Premier League op huurbasis bij Fulham.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.