'Gekkenhuis' en 'chaos' bij Excelsior: 'Lekker eten, drinken en feesten'

Reacties

Excelsior pakte vrijdag de tweede periodetitel, tot verrassing van aanvoerder Redouan El Yaakoubi. 'Dit had ik zeker niet verwacht', zei de centrumverdediger na afloop voor de camera van ESPN.

'Gekkenhuis' en 'chaos' bij Excelsior: 'Lekker eten, drinken en feesten'
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
2 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

'We startten het seizoen met een selectie van twaalf of dertien spelers. Meer dan de helft van hen kwam uit de jeugd. Op voorhand had dus niemand dit verwacht, maar de jongens hebben zich uitstekend ontwikkeld', aldus de 25-jarige El Yaakoubi, die eerder voor Telstar speelde.

Voor El Yaakoubi voelt de periode als 'de kers op de taart': 'We waren al super blij dat we het ticket voor de play-offs binnen hadden en hadden niet verwacht dat Ajax die wedstrijd niet zou winnen. Het is mooi dat het geluk onze kant opvalt.'

Linksbuiten Marouan Azarkan straalde na afloop van oor tot oor. 'Dit is mijn eerste prijs, dus ik ben heel blij. Ik hoop dat er meer kunnen volgen.' Nadat Excelsior te horen kreeg dat Ajax 1-1 had gespeeld bij TOP Oss, werd het 'een gekkenhuis', aldus Azarkan: 'Iedereen was aan het schreeuwen, rennen en springen. Mooi om te zien. Hoe het in de kleedkamer was? Chaos. Lekker eten, drinken en feesten.'

Azarkan staat onder contract bij Feyenoord, maar mocht in de zomer uitkijken naar een (tijdelijke) nieuwe club. 'Samen met Feyenoord heb ik gekeken welke club het beste voor mij zou zijn. We kwamen bij Excelsior uit en ik ben echt blij dat ik die keuze heb gemaakt, dat Feyenoord die keuze voor mij heeft gemaakt. Alles pakt goed uit.' Azarkan scoorde dit seizoen vijf keer in zestien competitiewedstrijden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.