Gekkenhuis als Suárez op kinderfeestje van zijn zoon met omhaal scoort

Reacties

Voor Luis Suárez bestaan er geen vriendschappelijke wedstrijden. Zelfs niet tijdens een potje vijf tegen vijf op het kinderfeestje van zijn zoontje. Ook daar moet papa uitsloven met een omhaal uit een corner.

Gekkenhuis als Suárez op kinderfeestje van zijn zoon met omhaal scoort
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dat Suárez bloedfanatiek is, hebben we de afgelopen jaren vaak genoeg mee kunnen maken. De voormalig spits van onder meer Ajax, Liverpool en Barcelona scoorde er altijd lustig op los. Maar niet alleen daar, ook op het feestje van zijn jarige zoon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tijdens het kinderfeestje van Lautaro Suárez leek het vader Luis een leuk idee om mee te doen bij het partijtje vijf tegen vijf. Waar de meeste profvoetballers in zo'n situatie wat rustiger aan zouden doen, besloot Luis Suárez een corner – met alle risico's van dien – met een omhaal te nemen. De bal viel binnen en dat leidde uiteraard tot een groot gekkenhuis onder de aanwezige kinderen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.