Acteur Suárez krijgt koekje van eigen deeg na blessure-act

Reacties

Luis Suárez (36) heeft afgelopen weekend een koekje van eigen deeg gehad. De Uruguayaan ging na een duel met veel bombarie naar de grond, maar daar was een tegenstander niet bepaald van gediend.

Acteur Suárez krijgt koekje van eigen deeg na blessure-act
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Uiteraard is Suárez al jarenlang een fenomeen op het gebied van theater. De spits staat bekend om zijn streken en is die ook in de herfst van zijn carrière nog niet verleerd. Toen Grêmio het opnam tegen Cruzeiro, liet de oud-Ajacied dat nog eens blijken.

Vlak voor rust wilde Suárez na een betrekkelijk onschuldig duel een vrije trap versieren aan de zijlijn. Tot zijn grote woede kreeg hij de arbitrage echter niet zo ver om te fluiten voor het vergrijp van de Cruzeiro-verdediger. Om zijn punt te maken schreeuwde de aanvaller het uit van boosheid, terwijl hij zijn schoen uittrok om zijn gelijk te halen.

Suárez ging kermend van de pijn naar de grond, maar verdediger Marlon was daar niet van gediend. Op het moment dat de Uruguayaan bleef foeteren, greep Marlon zijn kans. De speler van Cruzeiro pakte snel de uitgetrokken schoen van Suárez en smeet hem de tribunes in. Dat bleek olie op het vuur te zijn.

Overigens lachte Suárez zelf als laatste. De spits opende de score tegen Cruzeiro en gaf een fenomenale assist, waarna zijn elftal in de tweede helft afstand nam van de rivaal. Daardoor pakte Grêmio de volle buit (3-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.