Gehavend Feyenoord zonder Van Persie en Botteghin naar Slowakije

Reacties

Feyenoord stapt woensdag zonder Robin van Persie en Eric Botteghin in het vliegtuig naar Slowakije. Jens Toornstra is wel inzetbaar in het uitduel met AS Trencín in de derde voorronde van de Europa League (aftrap 19.00 uur).

Gehavend Feyenoord zonder Van Persie en Botteghin naar Slowakije

Trainer Giovanni van Bronckhorst liet dinsdag tijdens zijn persconferentie nog weten dat het twijfelachtig was of Toornstra mee zou kunnen doen. De aanvallende middenvelder viel zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV uit met een armblessure.

Door dat andere twijfelgeval, Van Persie, gaat wel een streep. De 35-jarige spits blijft achter in Rotterdam. Van Bronckhorst liet dinsdag al doorschemeren dat hij het mogelijk niet verstandig achtte een beroep te doen op de routinier, gezien de hitte en de ondergrond (kunstgras).

Op het laatste moment is daar nog een tegenvaller bijgekomen, Botteghin blijft wegens privéomstandigheden achter in Nederland. Ook de geblesseerden Jeremiah St. Juste, Ridgeciano Haps, Nicolai Jørgensen, Yassin Ayoub en Renato Tapia en aanwinsten Joris Delle en Luis Sinisterra gaan niet mee. Tonny Vilhena is geschorst.

De twintigkoppige selectie van Feyenoord: Kenneth Vermeer, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jan-Arie van der Heijden, Jean-Paul Boëtius, Jordy Clasie, Sam Larsson, Tyrell Malacia, Steven Berghuis, Sofyan Amrabat, Justin Bijlow, Orkun Kökcü, Jordy Wehrmann, Mo El Hankouri, Jens Toornstra, Calvin Verdonk, Ramón ten Hove, Dylan Vente, Wouter Burger, Lutsharel Geertruida. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.