Gefrustreerd Valencia komt met waslijst aan foute VAR-beslissingen

Reacties

'Het is altijd weer hetzelfde, altijd weer hetzelfde!' De frustratie spatte er donderdagavond vanaf bij Valencia-aanvoerder Dani Parejo toen de 0-1 van Rodrigo tegen Real Madrid werd afgekeurd. En de captain is niet de enige bij de club die er zo over denkt. Valencia is vrijdag namelijk met een hele waslijst aan VAR-beslissingen gekomen die in het nadeel van de club uitvielen.

Gefrustreerd Valencia komt met waslijst aan foute VAR-beslissingen
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 0
Valencia
Valencia

Valencia stelt in het statement op de eigen website dat het van alle clubs in La Liga het vaakst de dupe is geweest van beslissingen van de VAR. In de ogen van de club past de afgekeurde treffer van Rodrigo naadloos in dat rijtje. De arbiter van dienst liet namelijk gewoon doorspelen, maar de videoarbiter constateerde dat Valencia-spits Maxi Gómez hinderlijk buitenspel stond. De Uruguayaan dacht daar zelf anders over. 'Op geen enkel moment wilde ik de bal spelen, ik stond er een meter van vandaan', citeert de club zijn eigen aanvaller.

Valencia ging uiteindelijk met 3-0 onderuit in het Alfrédo Di Stéfano-stadion, maar wie weet wat er was gebeurd als de goal van Rodrigo had geteld. De hoofdrolspeler zelf vond het besluit om zijn treffer af te keuren zelf ook uiterst twijfelachtig. 'We hebben dit jaar nog weinig geluk gehad met de VAR, het pakt voor ons telkens negatief uit.' In La Liga in totaal alleen al tien keer, meent Valencia. En daarnaast ook nog één keer in het bekertoernooi en twee keer in de Champions League. Het moge duidelijk zijn: de VAR heeft in Valencia voorlopig geen vrienden.

Lees hier (in het Engels) in welke wedstrijden Valencia naar eigen zeggen is benadeeld door de VAR.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Valencia
Meer over Valencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.