Geen selfie met Rooney, Arda Turan als popster

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Geen selfie met Rooney, Arda Turan als popster

Arda Turan kan meer dan alleen goed voetballen. De aanvallende middenvelder van Atlético Madrid geeft tijdens een auditie van de Turkse editie van The Voice een aardig optreden. De jury en het publiek zijn in ieder geval erg enthousiast.

'Er wonen nog vrienden van me, mijn oude huis staat vlakbij het complex waar we deze week trainen. Maar ik ben er acht jaar geleden voor het laatst geweest. Het zal ongetwijfeld heel erg veranderd zijn.'
Voor Ajax-trainer Frank de Boer is Qatar, waar Ajax in Doha het achtdaagse trainingskamp belegt, bekend terrein. Hij speelde in zijn actieve loopbaan bij Al-Rayyan in Doha en voor Al-Shamal. De Boer beseft hoe belangrijk het trainingskamp is. 'Er komt een heel belangrijke periode aan. Op 16 januari spelen we tegen FC Groningen en vanaf dat moment is het volle bak. Ik kijk uit naar deze trainingsweek en volgens mij heeft iedereen er zin in.' (clubwebsite)

• Voormalig Arsenal-middenvelder Emmanuel Frimpong steekt de draak met Liverpool-icoon Steven Gerrard. De 34-jarige captain van The Reds maakte vrijdag bekend na dit seizoen te vertrekken bij Liverpool. Het leverde mooie reacties op uit de voetballerij, maar de 22-jarige Frimpong vergeleek doodleuk de prestaties van Gerrard met die van voormalig Manchester United-speler Anderson.

'Ik accepteer niet dat mijn spelers straks selfies maken met Wayne Rooney'
Gary Johnson, coach van derdeklasser Yeovil Town, wil dat zijn spelers in de derde ronde van de FA Cup niet onder de indruk zullen zijn van Manchester United. Johnson is wel realistisch. 'Dit is een wedstrijd die de meeste van mijn spelers maar één keer in hun loopbaan meemaken. Ik weet ook zeker dat sommigen denken: kan ik vandaag de schoenen van Wayne Rooney krijgen? Maar ik wil niet dat ze daar nu mee bezig zijn.' (Western Gazette)

'Ik zou niet zoals Messi willen zijn, ik speel liever een schaduwrol'
Ezequiel Lavezzi heeft er bij de Argentijnse nationale ploeg geen problemen mee dat praktisch alle aandacht gaat naar Lionel Messi. Sterker, het bevalt de aanvaller van Paris Saint-Germain zelfs prima. (Marca)

'Met hem erbij hadden we ook nog de landstitel gepakt.'
Real Madrid-coach Carlo Ancelotti is lovend over Jesé Rodriguez, die door een zware knieblessure vorig seizoen lang niet mee kon doen. Zonder hem won Real de Champions League, maar niet de Spaanse titel. Dat was zonder de blessure van de aanvaller wel gebeurd, meent de Italiaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.