Geen kers op de taart: Danjuma laat megakans liggen

Reacties

Arnaut Danjuma zal zijn gemiste kans tegen Real Madrid in gedachten nog regelmatig voorbij zien flitsen. De misser deed echter niets af aan een prachtige middag voor Villarreal, dat in eigen huis knap won.

Geen kers op de taart: Danjuma laat megakans liggen
© Ziggo Sport
Villarreal
Villarreal
2 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Danjuma was op de bank begonnen en werd door trainer Quique Setién in de 89ste minuut binnen de lijnen gebracht voor Alberto Moreno. De slotfase duurde vervolgens lang, met zeven minuten extra tijd en daarna nog de extra tijd van de extra tijd. Na 98 minuten leek Danjuma nog voor de 3-1 te gaan zorgen.

De zesvoudig Oranje-international ging er met de bal vandoor na een mislukte corner van Real Madrid. Bij die hoekschop was Thibaut Courtois mee naar voren gekomen. De Belg kon Danjuma niet meer inhalen. Met nog ongeveer veertiger meter te gaan tot het doel, kon Danjuma onder de druk van de eenzaam overgebleven Lucas Vázquez kiezen tussen een pass op ploeggenoot José Luis Morales of een schot. Hij koos voor het laatste. De bal rolde nipt naast het open doel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Villarreal won dankzij goals van Yéremy Pino en Gerard Moreno met 2-1 van Real Madrid. Lees hieronder het wedstrijdverslag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.