Geen kans, geen eindproduct, geen impact: Fransen niet onder de indruk van Boadu

Reacties

Het is Myron Boadu vooralsnog niet gelukt indruk te maken in het shirt van AS Monaco. De ex-speler van AZ wacht nog op zijn eerste doelpunt en kon de Franse pers ook niet bekoren met zijn optreden tegen Real Sociedad in de Europa League.

Geen kans, geen eindproduct, geen impact: Fransen niet onder de indruk van Boadu
© Pro Shots
Real Sociedad
Real Sociedad
1 - 1
Monaco
Monaco

De media in Frankrijk zijn eensgezind: Boadu krijgt steevast een 3 voor zijn optreden van donderdagavond. Het traditioneel kritische L'Équipe vindt hem de slechtste speler van het veld en ook Maxifoot, Madeinfoot en GFFN beoordelen het optreden van Boadu als zwaar onvoldoende.

De cijfers van L'Équipe.
De cijfers van L'Équipe.

'Hij stond soms geïsoleerd en werd zeker in de tweede helft niet goed bediend', schrijft Get French Football News. 'Net als zijn teamgenoten worstelde eenzame spits Boadu om een tastbaar eindproduct te leveren. Geen impact.'

Maxifoot schreef dat Boadu ook niet werd geholpen door het behoudende strijdplan van AS Monaco. 'Met het vooringenomen plan van AS Monaco om te verdedigen, had de spits een slechte avond kunnen verwachten. En dat gebeurde ook. De Nederlander heeft nooit echt de kans gehad om in de diepte gelanceerd te worden en om zijn snelheid te laten spreken. Een frustrerende avond voor Boadu, die in de 65ste minuut werd vervangen door Kevin Volland.'

Boadu speelde tot dusver negen wedstrijden in het shirt van AS Monaco, viermaal verscheen hij aan de aftrap als basisspeler. De volgende Europese wedstrijd van AS Monaco is tegen PSV, in Eindhoven. Daarvoor werken de Monegasken competitieduels met Bordeaux en Olympique Lyon af.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Europa League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Monaco
6
3
3
0
7-4
+3
12
2
Real Sociedad
6
2
3
1
9-6
+3
9
3
PSV
6
2
2
2
9-8
+1
8
4
Sturm Graz
6
0
2
4
3-10
-7
2
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.