Geen akkoord: Willem II-aanwinsten moeten mogelijk titelfeest in München missen

Reacties

Willem II en Bayern München zijn niet tot een akkoord gekomen omtrent het vrijgeven van Kwasi Wriedt en Derrick Köhn. Het tweetal kan daarmee het seizoen bij de beloften van Bayern München niet afmaken.

Geen akkoord: Willem II-aanwinsten moeten mogelijk titelfeest in München missen
© Pro Shots

Wriedt en Köhn gaven zelf eerder al aan graag het slot mee te willen maken, maar alleen als de clubs daar goede afspraken over zouden maken. Willem II en Bayern hadden al enkele malen gesproken over de kwestie, maar een beslissing was vooralsnog niet genomen. Met name verzekeringstechnisch moest er het nodige geregeld worden.

De contracten van beide spelers gingen op 1 juli in bij Willem II en omdat de clubs niet tot een akkoord zijn gekomen, kunnen ze niet worden vrijgegeven. Dat is voor Bayern München een forse tegenvaller, want Wriedt maakte vooralsnog 24 goals en werd als uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de 3. Bundesliga.

Met nog twee wedstrijden te gaan in de 3. Bundesliga verdedigen de beloften van Bayern München een voorsprong van één punt op Würzbürger Kickers en drie punten op Eintracht Braunschweig. De resterende wedstrijden worden 1 en 4 juli gespeeld, maar dat moeten de Duitse beloften dus doen zonder het naar Tilburg vertrokken tweetal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.