Bayern München en Willem II in gesprek over Köhn en Wriedt

Reacties

Derrick Köhn en Kwasi Okyere Wriedt zijn vanaf woensdag 1 juli officieel speler van Willem II, maar mogelijk verlengen zij hun verblijf bij Bayern München met enkele dagen. De Tilburgers verzekerden zich begin dit jaar al van de diensten van de twee spelers van het tweede elftal van Der Rekordmeister, maar de twee clubs bekijken momenteel of Wriedt en Köhn een paar dagen langer in München kunnen blijven.

Bayern München en Willem II in gesprek over Köhn en Wriedt

Aangezien in Duitsland de competities na de coronacrisis hervat zijn, speelt Bayern München II op 1 en 4 juli nog competitiewedstrijden. De spelers zelf willen het seizoen graag afmaken bij hun huidige werkgever, omdat Bayern nog grote kans maakt op het kampioenschap in de Derde Bundesliga. De spanning in de bovenste regionen is groot, Bayern is koploper en heeft één punt voorsprong op nummer twee Wurzburger Kickers en drie punten op nummer drie Eintracht Braunschweig.

Wriedt en Köhn hebben aangegeven zelf graag het slot mee te willen maken, maar alleen als de clubs daar goede afspraken over maken. Willem II en Bayern hebben al enkele malen gesproken over de kwestie, maar een beslissing is nog niet genomen. Met name verzekeringstechnisch moet er een en ander geregeld zijn. Voor woensdag met er duidelijkheid zijn, op die dag speelt Bayern II tegen MSV Duisburg (waar Vincent Vermeij onder contract staat). Op de laatste speeldag treffen de Zuidduitsers 1.FC Kaiserslautern nog. Mocht het dan reeds beslist zijn, dan is de kans groot dat de twee Tilburgse aanwinsten niet meer mee zullen spelen.

Wriedt maakte tot nu toe 24 treffers dit seizoen voor het tweede van Bayern München en werd al uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Derde Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Meer Willem II
Meer over Willem II
Meer D. Köhn
Meer over D. Köhn
Meer K. Okyere Wriedt
Meer over K. Okyere Wriedt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.