Gedegradeerde Fischer mag dankzij Been dromen van CL

Reacties

Sander Fischer traint de komende tijd mee bij het APOEL Nicosia van trainer Mario Been en doelman Boy Waterman. Leidt de stage bij de kampioen van Cyprus tot een contract, dan krijgt de loopbaan van de 28-jarige verdediger mogelijk een opvallende wending.

Gedegradeerde Fischer mag dankzij Been dromen van CL

Fischer is na de degradatie met Go Ahead Eagles transfervrij en heeft nog geen nieuwe club gevonden. De voormalig speler van onder meer FC Emmen en Excelsior flirt nu met een buitenlands avontuur dat mogelijk kan leiden tot zijn Champions League-debuut.

APOEL stroomt als kampioen van Cyprus immers in de tweede voorronde van het miljardenbal in en treft daarin volgende maand F91 Dudelange uit Luxemburg. Overleeft de ploeg van Been dat tweeluik en de twee voorronden die nog volgen, dan is het CL-ticket binnen.

Been ging vorige maand aan de slag bij APOEL nadat hij afgelopen seizoen had gefungeerd als assistent-trainer van Dick Advocaat bij Fenerbahçe en ziet in Fischer een mogelijke versterking voor zijn nieuwe werkgever. Eerder haalde de Rotterdammer Tommy Oar (ex-FC Utrecht) al naar Cyprus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.