Geblesseerde Sneijder pas in 2018 weer in actie

Reacties

OGC Nice moet het de rest van het kalenderjaar stellen zonder Wesley Sneijder. De 33-jarige Nederlander heeft een hamstringblessure, zo meldde trainer Lucien Favre op zijn persconferentie maandagmiddag.

Geblesseerde Sneijder pas in 2018 weer in actie

Nice nam Sneijder in augustus over van Galatasaray, waarna de Nederlander in totaal acht officiële duels speelde. Afgelopen zondag ontbrak hij bij de wedstrijd tegen Olympique Lyon, dat Nice in eigen huis op een 0-5 nederlaag trakteerde. Maandag bevestigde Favre dat de middenvelder met een hamstringblessure kampt.

Die kwetsuur houdt Sneijder een maand aan de kant. Dat betekent dat de recordinternational de competitiewedstrijden tegen Toulouse, Metz, Nantes, Girondins Bordeaux, het Europa League-duel met Vitesse en de bekerconfrontatie met Lille mist. Tussen 20 december en 13 januari is het winterstop in Frankrijk, waarna Nice de tweede seizoenshelft begint met een wedstrijd tegen Amiens.

De absentie van Sneijder is een volgende tegenvaller voor Nice, dat een dramatisch seizoen doormaakt. De nummer drie van vorig seizoen staat na veertien duels op een beschamende achttiende plaats. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.