Gattuso na beschamend debuut: 'Ik was nog liever neergestoken'

Reacties

Gennaro Gattuso verwijt zijn spelers niets na de blamage op bezoek bij Benevento zondagmiddag (2-2). De debuterende AC Milan-trainer zag zijn ploeg in de slotminuut van de extra tijd een zege uit handen geven door een goal van de Benevento-keeper.

Gattuso na beschamend debuut: 'Ik was nog liever neergestoken'

'Dat we zo'n vreemde goal tegen krijgen is illustratief voor onze pech', verzuchtte Gattuso achteraf tegenover Mediaset Premium. 'Maar mijn jongens hebben alles gegeven. Ik wil ze bedanken voor hun doorzettingsvermogen. We likken onze wonden vandaag en gaan hard aan onze fitheid en mentaliteit werken.'

Zijn debuut voor de club waar hij als speler liefst 466 officiële duels speelde, liep uit op een enorme teleurstelling. 'Die late tegengoal doet pijn, dat kan je wel stellen. Ik word nog liever neergestoken dan op deze manier een tegengoal te krijgen', zei Gattuso met het nodige gevoel voor drama.

Dolblije doelman
Bij Benevento was de stemming een stuk beter. Keeper Alberto Brignoli bezorgde zijn ploeg in de 95ste minuut pas het allereerste punt van het Serie A-seizoen. 'Ik heb er geen woorden voor', jubelde de doelman. 'Ik ging gewoon naar voren en hoopte op het beste. Ik dacht: Het is 2-1 in de 95ste minuut, we hebben niets te verliezen. Ik liep naar voren, deed mijn ogen dicht en sprong. Het was meer een keepersduik dan een spitsenduik.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.