Galatasaray verscheurt contract Belhanda na kritiek op gras

Reacties

Galatasaray heeft woensdag het contract met Younès Belhanda ontbonden. De aanvallende middenvelder wordt verweten het 'imago van de club schade te hebben toegebracht'.

Galatasaray verscheurt contract Belhanda na kritiek op gras
© Pro Shots
Galatasaray
Galatasaray
2 - 2
Sivasspor
Sivasspor

Na het 2-2 gelijkspel tegen Sivasspor van afgelopen weekeinde liet Belhanda zich voor de camera van beIN Sports weinig vleiend uit over de staat van de grasmat. 'De club moet hier een oplossing voor vinden en de beste terreinknechten vinden. Dat is belangrijker dan allerlei zaken waarmee de club zich bezighoudt op Twitter en Instagram.'

Galatasaray schermt bij het opzeggen van de verbintenis met artikel 14 van het FIFA-reglement. Hierin staat uitgelegd wanneer contracten kunnen worden beëindigd. Dit is bijvoorbeeld toegestaan als spelers zich beledigend uitlaten over hun werkgever. 

De 31-jarige Belhanda speelde dit seizoen 22 competitiewedstrijden voor Galatasaray, waarin hij zes doelpunten liet aantekenen. Zijn verbintenis zou al over ruim drie maanden aflopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

Y. Belhanda


Geboortedatum:
25 februari 1990
Leeftijd:
34
Geboorteplaats:
Avignon
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,77 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Al Shamal SC
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.