Galatasaray wint op de valreep en zet Fener op acht punten

Reacties

Galatasaray heeft de koppositie in de Turkse Süper Lig verstevigd. Zaterdagavond was de club, waar Nigel de Jong opnieuw niet bij de selectie zat, met 3-2 te sterk voor Karabükspor. 

Galatasaray wint op de valreep en zet Fener op acht punten

De Turkse topclub begon sterk aan het duel en kwam na dik een kwartier op voorsprong door Soufiane Feghouli. De Algerijn kon simpel binnenwerken na een voorzet van linksback Martin Linnes. Doordat centrale verdediger Maicon even later een kopbal in het doel knikte, leek Galatasaray algauw op rozen te zitten, maar niets was minder waar.

Nog voor rust zorgde Mustapha Yatabare voor de aansluitingstreffer, waarna vlak voor tijd Karabükspor een penalty kreeg. Yevhen Seleznyov legde aan en faalde niet: 2-2. Zo leek Galatasaray op duur puntverlies af te stevenen, ware het niet dat opnieuw Maicon - op aangeven van Feghouli - de thuisploeg in de absolute slotfase aan de overwinning hielp: 3-2.

Door de winstpartij vergroot Galatasaray het gat met nummer zes Fenerbahçe tot acht punten. De ploeg van Vincent Janssen verloor vrijdagavond van subtopper Akhisar. Besiktas kan zondag op drie punten komen van de koppositie als Ryan Babel en consorten in eigen huis winnen van Trabzonspor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.