Gakpo neemt alweer deel aan groepstraining PSV

Reacties

Cody Gakpo is donderdag aangesloten bij de groepstraining van PSV. De 22-jarige aanvaller lijkt zo 'gewoon' een optie voor het Eredivisie-duel met PEC Zwolle van zaterdagavond.

Gakpo neemt alweer deel aan groepstraining PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Gakpo viel tijdens de interland van het Nederlands elftal tegen Letland uit na een harde botsing met het hoofd. Hij kampte met klachten die horen bij een hersenschudding en haakte af bij het trainingskamp van Oranje. Arnaut Danjuma was zijn vervanger bij de ploeg van bondscoach Louis van Gaal.

Gakpo keerde dus terug naar Eindhoven, waar maandag nog ontbrak op de training, een dag later pakte hij de individuele training voorzichtig op. Donderdag was hij wel weer van de partij. Op de trainingsbeelden van PSV is te zien hoe de aanvaller actief deelneemt aan het partijspel en ook trefzeker is.

Het is een goed teken voor Gakpo in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC. Het duel in het Philips Stadion wordt zaterdagavond om 21.00 uur gespeeld. Ook Noni Madueke is weer fit, terwijl Ritsu Doan er een maand uit ligt met een knieblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.