Gakpo laat zich direct bij PSV-rentree zien

Reacties

Cody Gakpo heeft niet lang nodig gehad om zich te onderscheiden in het laatste oefenduel van PSV. De aanvaller keerde terug na zijn blessureleed en opende in het Philips Stadion al na zes minuten de score tegen Real Betis.

Gakpo laat zich direct bij PSV-rentree zien
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 1
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla

Voorafgaand aan het oefenduel had coach Ruud van Nistelrooij juist zijn blijdschap nog uitgesproken over de rentree van Gakpo. De Oranje-international miste vanwege klachten de nodige minuten in de voorbereiding, maar is op tijd fit voor de duels met Ajax en AS Monaco. De Amsterdammers zijn over een week de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en de dinsdag daarop start PSV in de derde voorronde van de Champions League met een uitwedstrijd.

Tegen Betis trof Gakpo doel uit een razendsnelle tegenstoot. Ibrahim Sangaré ontfutselde de stuntelende Spanjaarden op hun eigen helft de bal, waarna het snel ging. Via Guus Til en Noni Madueke kwam de bal bij Gakpo, die droog en hard raak schoot in de verre hoek.

Van Nistelrooij had vooraf aangekondigd de meeste spelers zo lang mogelijk te willen laten spelen zaterdag. De goal van Gakpo is een eerste opsteker naar de o zo belangrijke weken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.