Gaaei: 'Na interesse Ajax kon ik aan geen andere club meer denken'

Reacties

Anton Gaaei is klaar om te vlammen bij Ajax. De Deense rechtsback zette donderdag zijn handtekening onder een contract voor vijf seizoenen.

Gaaei: 'Na interesse Ajax kon ik aan geen andere club meer denken'
© Pro Shots

Gaaei is een Deense jeugdinternational die bij Viborg FF vandaan komt. 'Toen Ajax interesse had kon ik aan geen andere club meer denken. Het is een van de grootste clubs van Europa, dus ben ik blij om hier te zijn. Het is een van de mooiste dagen van mijn leven, een jongensdroom. Het was een hectische periode en gelukkig is het nu rond. Sven Mislintat lijkt me een erg aardige man, hij zei dat het allemaal om de timing ging. Nu is het allemaal rond, ik ben opgelucht', zegt Gaaei via de Ajax-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mislintat legt uit waarom Ajax Gaaei gehaald heeft. 'Een goede mentaliteit, sterk, loopvermogen, goede voorzet, jong: een hoop kenmerken die goed bij Ajax passen. Hij is een een van de beste spelers in Scandinavië op die positie, ook al is hij nog jong. Dit is een goede aankoop voor ons, ook gezien onze historie met Deense spelers. Hij gaat, net als de andere Denen, leveren.'

'Hij is voor de toekomst, maar kan ook nu al spelen', vervolgt Mislintat over het perspectief van de twintigjarige jeugdinternational. 'Hij speelde al bijna alles, was onderdeel van een team dat vorig jaar heel succesvol was. Devyne Rensch is voor mij nu nummer één, maar Gaaei is een concurrent. We hebben voor elke positie twee of drie spelers nodig.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.