Bevestiging uit Amsterdam: Ajax contracteert Gaaei tot 2028

Reacties

Anton Gaaei is speler van Ajax. De club heeft met Viborg FF overeenstemming bereikt over de rechtsback, die voor ruim vier miljoen euro de overstap naar Amsterdam maakt. Gaaei tekent tot 2028.

Bevestiging uit Amsterdam: Ajax contracteert Gaaei tot 2028
© Pro Shots

Kort nadat VI de interesse van Ajax in Gaaei naar buiten bracht, waren de clubs er al uit. De twintigjarige Deen is de opvolger van Jorge Sánchez, die op het punt staat om Ajax op huurbasis in te ruilen voor FC Porto. De Portugese club heeft een verplichte optie tot koop die geactiveerd wordt bij een aantal wedstrijden.

Ajax bracht verschillende rechtsbacks in kaart, waaronder Elias Jelert van FC Kopenhagen, maar uiteindelijk is de club voor Gaaei gegaan. Ook andere clubs hadden interesse in hem. De twintigjarige jeugdinternational van Denemarken is de zevende zomerversterking van Ajax, dat na zijn komst nog niet klaar is op de transfermarkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.