Fulham-manager Magath zegt ook te blijven bij degradatie

Reacties

Felix Magath stelt dat hij ook manager van Fulham blijft als de Londenaren degraderen naar de Championship. De Duitser is half februari aangesteld als reddende engel, maar tot dusver blijven de resultaten van The Cottagers uit.

Fulham-manager Magath zegt ook te blijven bij degradatie

Degradatie dreigt voor de ploeg waar John Heitinga en Maarten Stekelenburg onder contract staan. Op de vraag of Magath als manager aanblijft als Fulham naar een divisie lager degradeert, gaf hij een duidelijk antwoord. 'Ja natuurlijk', zei de 60-jarige coach na de thuisnederlaag tegen Everton (1-3).'Ik wist dat ik in een moeilijke situatie instapte, maar we doen er alles aan om in de Premier League te blijven. Volgend weekend gaan we het opnieuw proberen.'

Zaterdag gaat Fulham op bezoek bij het Aston Villa van aanvoerder Ron Vlaar. Later in de competitie treft de ploeg Norwich City (thuis), Tottenham Hotspur (uit), Hull City (thuis), Stoke City (uit) en tot slot Crystal Palace (thuis). De ex-trainer van VfL Wolfsburg heeft een contract tot medio 2015.

Fulham (24 punten) heeft één punt achterstand op Sunderland, dat drie wedstrijden minder speelde. Cardiff City staat twee punten voor, terwijl West Bromwich Albion is uitgelopen naar vijf punten en een wedstrijd minder speelde. De nood is dus hoog.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.