Fulham wil Fosu-Mensah eerder naar United laten terugkeren

Reacties

Timothy Fosu-Mensah meldt zich mogelijk deze maand weer bij Manchester United. Fulham-manager Claudio Ranieri staat een vroegtijdige terugkeer niet in de weg.

Fulham wil Fosu-Mensah eerder naar United laten terugkeren

De verhuur van Fosu-Mensah aan Fulham is tot dusver weinig succesvol te noemen. Op de slotdag van de Engelse transfermarkt werd de nu 21-jarige verdediger overgenomen van United, maar hij kwam slechts acht van de 21 competitieduels in actie. Ranieri, die in november de ontslagen Slavisa Jokanovic opvolgde, liet donderdag weten dan hij wil meedenken met Fosu-Mensah.

'Het zou goed voor hem zijn een oplossing te vinden, want hier is het een beetje een gesloten boek', aldus Ranieri over de drievoudig Oranje-international, die op 1 januari als invaller nog wel 34 minuten in actie kwam tijdens het bezoek aan Arsenal (4-1 nederlaag).

Fosu-Mensah werd vorig seizoen ook al verhuurd door Manchester United. Destijds kwam hij tot 21 duels in de Premier League namens Crystal Palace. De twee seizoenen ervoor speelde de verdediger namens United twaalf wedstrijden in competitieverband.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.