Fulham laat Mitrovic 'met tegenzin' voor megabedrag naar Al-Hilal gaan

Reacties

Fulham heeft toch afscheid genomen van Aleksandar Mitrovic. Aanvankelijk was de Serviër boos dat zijn club niet wilde meewerken aan de transfer, maar de drie partijen hebben elkaar inmiddels toch gevonden.

Fulham laat Mitrovic 'met tegenzin' voor megabedrag naar Al-Hilal gaan
© Pro Shots

Al-Hilal heeft de komst van de nieuwe spits bevestigd. Fulham spreekt zelfs van een 'clubrecordtransfersom'. Volgens diverse Engelse media is met de transfer een bedrag van zestig miljoen euro gemoeid. Bij Al-Hilal wordt Mitrovic ploeggenoot van Neymar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarmee kreeg de 28-jarige Mitrovic toch zijn zin. Hij wilde graag naar Saoedi-Arabië, maar Fulham ging daarvoor liggen. De houding van de aanvaller, die daar zeer ontevreden over was, schoot volledig in het verkeerde keelgat bij de supporters, die hem liever zagen vertrekken. Nu heeft Fulham 'met tegenzin het herziene bod geaccepteerd'.

Mitrovic stond sinds 2018 onder contract bij Fulham. In totaal maakte hij 99 doelpunten in 186 wedstrijden. Vooral het seizoen 2021/22 was imponerend. In dat kampioensjaar maakte Mitrovic een recordaantal van 43 doelpunten in één Championship-seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.